Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

uppdaterad anmälningslista ridläger

Ridskola Posted on 2016-03-10 10:12:31

Här kommer en uppdaterad anmälningslista till sommarens ridläger.

Hittills är det 100 deltagare anmälda.smiley

Anmälningsstatus:
Läger 1 = 1 plats kvar (Fullt på ponny. Micke, Timon, Lets Dance lediga + egen häst/ponny)
Läger 2 = Flera platser kvar (Obell, Orkan, Svend, Flemmingthon, Timon, Micke finns lediga + egen häst/ponny)
Läger 3 = 2 platser kvar (Fullt på ponny. Flemmingthon, Timon, Lets Dance, Micke finns lediga + egen häst/ponny)
Läger 4 = Flera platser kvar på egen häst/ponny (Önskar du låna häst av oss bör du kontakta oss innan för att se så det är möjligt eftersom detta är ett träningsläger)
Läger 5 = Endast enstaka platser kvar på egen häst/ponny



Hemma igen efter en skön semester

Ridskola Posted on 2016-03-10 09:55:11

Tidigt på söndag morgon, 28/2 åkte vi i familjen iväg på en härlig och efterlängtad semester till Teneriffa. Det var Jag, Mathias, Frida, Johan, Noak, Vilmer och Inger. Kvar boendes hemma på gården fanns Elin som hade huvudansvaret för allting. Tack även till Johanna Ljungqvist, Paulin Oldin, Petra Dahl, Patrik Sjöberg, Frida Berglin och Åsa Alsterlund som också bidrog till att allt flöt på bra under veckan som vi var borta. Med detta höjdargäng så kan man verkligen koppla av och njuta. Man vet att ni löser allt på bästa sätt.smiley Ni är verkligen bäst! smiley

Semestern bestod av mycket härlig tid i solen vid poolen. Vila, läsa, bada, sola, njuta, skratta. Massa god mat och dryck på olika mysiga och trevliga restauranger. Det kändes som vi hittade flera riktiga guldkorn. Och dessutom, kanske det bästa av allt…. i bästa tänkbara sällskap. Vi har alltid så kul tillsammans oavsett vad vi tar oss för. Att vi bodde på ett toppenhotell och fick kanonväder hela veckan gjorde inte saken sämre. Tummen upp för en riktig höjdarvecka!

Nu är vi hemma igen i ett kallt och snötäckt Sverige men med fulladdade batterier och fulltankade på D-vitamin.smiley



Lyckat årsmöte med härliga medlemmar

Ridskola Posted on 2016-03-10 09:18:42

Den 27/2 var det dags för Skultorps Ryttarsällskaps årsmöte och vi vill tacka alla för en rolig kväll tillsammans. Roligt att vi blev så många. Kvällen bestod av ett lyckat årsmöte med tillbakablick på det gångna året och även en inblick i det nya som vi har framför oss. Det var avtackning av den styrelse som verkat under 2015. Många har suttit i flera, flera år och har gjort en fantastisk insats för föreningen. Den nya styrelsen presenterades och välkomnandes av alla på årsmötet. Det verkar bli ett riktigt toppengäng som tar över stafettpinnen. Ser lovande ut inför framtiden. Därefter var det prisutdelning till våra duktiga klubbmästare i hoppning och dressyr samt till de tre som lyckat med prestationen att placera sig på ridsportförbundets distriktsmästerskap i dressyr och fälttävlan. Sen var det dags för middag och det var så gott som fullsatt nere i restaurangen på Grevagården. Efter god mat och härliga pratstunder fortsatte festen en trappa upp med lite dans och annat kul.

Tack alla för en trevlig kväll.



Tävlingstermin SRS

Ridskola Posted on 2016-03-10 09:03:09

Hej alla tävlingssugna SRSare! Mycket frågor kring årets tävlingar och under tävlingsåret 2016 kommer klubben att arrangera 6 st tävlingar:

– 10/4 Klubbtävling dressyr
– 8/5 Klubbtävling hoppning
– 5/6 Lokal dressyr ponny och häst
– 25/9 KM dressyr
– 23/10 Royal Cup
– 20/11 KM hoppning
(Eventuellt kan det bli någon blåbärshoppning eller två också)

Som ni ser är det ingen Påskacup i år, istället blir det två separata klubbtävlingar i dressyr och hoppning.
/Tävlingskommitten