Den 27/2 var det dags för Skultorps Ryttarsällskaps årsmöte och vi vill tacka alla för en rolig kväll tillsammans. Roligt att vi blev så många. Kvällen bestod av ett lyckat årsmöte med tillbakablick på det gångna året och även en inblick i det nya som vi har framför oss. Det var avtackning av den styrelse som verkat under 2015. Många har suttit i flera, flera år och har gjort en fantastisk insats för föreningen. Den nya styrelsen presenterades och välkomnandes av alla på årsmötet. Det verkar bli ett riktigt toppengäng som tar över stafettpinnen. Ser lovande ut inför framtiden. Därefter var det prisutdelning till våra duktiga klubbmästare i hoppning och dressyr samt till de tre som lyckat med prestationen att placera sig på ridsportförbundets distriktsmästerskap i dressyr och fälttävlan. Sen var det dags för middag och det var så gott som fullsatt nere i restaurangen på Grevagården. Efter god mat och härliga pratstunder fortsatte festen en trappa upp med lite dans och annat kul.

Tack alla för en trevlig kväll.