Tidigt på söndag morgon, 28/2 åkte vi i familjen iväg på en härlig och efterlängtad semester till Teneriffa. Det var Jag, Mathias, Frida, Johan, Noak, Vilmer och Inger. Kvar boendes hemma på gården fanns Elin som hade huvudansvaret för allting. Tack även till Johanna Ljungqvist, Paulin Oldin, Petra Dahl, Patrik Sjöberg, Frida Berglin och Åsa Alsterlund som också bidrog till att allt flöt på bra under veckan som vi var borta. Med detta höjdargäng så kan man verkligen koppla av och njuta. Man vet att ni löser allt på bästa sätt.smiley Ni är verkligen bäst! smiley

Semestern bestod av mycket härlig tid i solen vid poolen. Vila, läsa, bada, sola, njuta, skratta. Massa god mat och dryck på olika mysiga och trevliga restauranger. Det kändes som vi hittade flera riktiga guldkorn. Och dessutom, kanske det bästa av allt…. i bästa tänkbara sällskap. Vi har alltid så kul tillsammans oavsett vad vi tar oss för. Att vi bodde på ett toppenhotell och fick kanonväder hela veckan gjorde inte saken sämre. Tummen upp för en riktig höjdarvecka!

Nu är vi hemma igen i ett kallt och snötäckt Sverige men med fulladdade batterier och fulltankade på D-vitamin.smiley