Här kommer en hälsning från Julia, Elsa och Kristina!

Nu är tredje och sista steget av ungdomsledarkursen avslutad och vi är nu färdigutbildade ungdomsledare!

Det här steget bestod som vanligt av givande föreläsningar men även en del praktiska övningar. Lördagskvällen avslutades med trerätters middag och efter det bänkade vi upp oss framför mello. Söndagen avslutades med tårta och vi fick varsitt intyg som vi är mycket stolta över!

Vi vill rikta ett enormt stort tack till våran underbara klubb som givit oss den fantastiska möjligheten att delta på den här utbildningen. Dessutom vill vi berömma Frida och Fanny som gjorde en utmärkt insats som ledare under steg ll.

Nu är vi mycket inspirerade och ser fram emot att fylla 2016 med ännu fler roliga aktiviteter tillsammans med resten av ungdomssektionen.