Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

EXTRA INSATT RIDLÄGER v.32/33

Ridskola Posted on 2016-03-15 15:04:06

Vi kommer att sätta in ett extra ridläger i sommar.
Det blir ett tredagars dagridläger för barn v.32/33 söndag till tisdag den 14/8 tom 16/8.
10 platser.

Träningslägret som ska vara under vecka 32/33 är nu stängt för anmälan. Det är 10 stycken deltagare med på det lägret. Vi kommer istället nu att öppna upp för ett tredagars barnridläger den veckan på de resterande 10 platserna. Vi har tagit detta beslut dels för att Fanny Nilsson kommer att vara mammaledig i sommar och dels för att intresset för läger 5 (dagridlägret för barn varit väldigt stort)

Upplägget med två parallella läger tror vi kommer att bli väldigt bra.
Ett träningsläger i fem dagar 13-17 augusti lördag tom onsdag och ett tredagars dagridläger för barn 14-16 augusti söndag tom tisdag. Frida Hansson kommer vara huvudansvarig för ridundervisningen på träningslägret och Elin Andersson kommer vara huvudansvarig för ridundervisningen på barnridlägret. Det nya lägret kommer att kallas Läger 6 EXTRA tredagars dagridläger. Samma upplägg som på läger 5 med valfri övernattning mellan dag 2 och 3 för dem som vill. I annat fall är det ett dagridläger som pågår mellan kl 08.00-17.00 varje dag.

Skulle det vara någon av er som anmält sig till tredagars lägret v.33, 19-21 augusti som hellre byter till detta läger så är det bara att höra av er till Fanny via mail så fort som möjligt så löser vi detta. På detta läger finns alla ponnyer tillgängliga förutom Chempion.

Anmälningsrutin:

Anmäl dig via vår anmälningslänk på vår hemsida www.jutagardensstuteri.se
Läger 6 (tredagars, v.32/33 14/8-16/8)
Det blir som en intresseanmälan.
Intresseanmälan startar från och med idag 17/3 och kommer att vara öppen fram tom 31/3. Då kommer vi sammanställa alla anmälningar och dela ut hästar utefter era önskemål. De som anmält sig till läger 5 har förtur att byta till detta läger om intresse finns.

I början av april kontaktar vi alla er som anmält intresse för detta läger och meddelar om ni fått plats. Därefter går du in på horsemaneger och gör din anmälan fullständig genom att betala in anmälningsavgiften på 1000:- Hela lägeravgiften ska vara betald senast 1/5.

Vid frågor går det bra att kontakta Fanny via mail fanny@jutagardensstuteri.se



Info gällande betalning ridläger

Ridskola Posted on 2016-03-15 14:49:07

Jag har precis mailat ut till alla som anmält sig till sommarens ridläger. I mailet finns lite information om den resterande betalningen som ska göras senast 1/5.

Här kommer samma information: (OBS: har du inte fått ett mail får du gärna kontakta Fanny så vi dubbelkollar att du angett rätt mailadress.)

BETALNING:

Alla som anmält sig till ridlägret ska ha betalt in en anmälningsavgift via horsemanager på 1000:- Detta gjorde man genom att anmäla sig till aktivitet “Anmälningsavgift ridläger 2016”

Nu är det dags för det sista steget för att slutföra sin ridlägerbetalning.

Gör så här:
Gå in på Horsemanger och anmäl dig till ditt ridläger. Tex om du ska gå på läger 1 femdagars v24/25 så klickar du på aktiviteten “Ridläger 1 femdagars v.24/25 2016” När du anmäler dig dit så kommer du att få en faktura på det resterande beloppet.

Stammis-rabatt
Om du dessutom har varit på läger hos oss tidigare eller om du rider på ridskolan hos oss så ska du även anmäla dig till aktiviteten “Ridläger “stammis-rabatt” . Då kommer du få en rabatt på 200 kr. Du drar själv av beloppet på din faktura som skapades när du anmälde dig till “Ridläger 1 femdagars v.24/25 2016” Då kommer din ekonomi att stämma i programmet.


Exempel:

Läger 1 kostar 4000:-

Du har redan betalt in 1000:- i samband med din anmälan

Nu har du skapat en faktura på de resterande 3000:- i samband med att du anmält dig till aktiviteten “ridläger 1 femdagars v.24/25 2016”

Är du dessutom Stammis så drar du av 200 kr efter att du anmält dig till “Ridläger “stammis-rabatt” Det innebär att du nu ska betala 2800:-

Hela ridlägeravgiften ska vara betald senast 1/5.

.
.

MER INFO OM DITT RIDLÄGER KOMMER NÄRMARE SOMMAREN GÄLLANDE PACKLISTA, TIDER, DELTAGARLISTA OCH ANNAN INFORMATION SOM KAN VARA BRA ATT VETA. HÅLL UTKIK I DIN MAIL.