Jag har precis mailat ut till alla som anmält sig till sommarens ridläger. I mailet finns lite information om den resterande betalningen som ska göras senast 1/5.

Här kommer samma information: (OBS: har du inte fått ett mail får du gärna kontakta Fanny så vi dubbelkollar att du angett rätt mailadress.)

BETALNING:

Alla som anmält sig till ridlägret ska ha betalt in en anmälningsavgift via horsemanager på 1000:- Detta gjorde man genom att anmäla sig till aktivitet “Anmälningsavgift ridläger 2016”

Nu är det dags för det sista steget för att slutföra sin ridlägerbetalning.

Gör så här:
Gå in på Horsemanger och anmäl dig till ditt ridläger. Tex om du ska gå på läger 1 femdagars v24/25 så klickar du på aktiviteten “Ridläger 1 femdagars v.24/25 2016” När du anmäler dig dit så kommer du att få en faktura på det resterande beloppet.

Stammis-rabatt
Om du dessutom har varit på läger hos oss tidigare eller om du rider på ridskolan hos oss så ska du även anmäla dig till aktiviteten “Ridläger “stammis-rabatt” . Då kommer du få en rabatt på 200 kr. Du drar själv av beloppet på din faktura som skapades när du anmälde dig till “Ridläger 1 femdagars v.24/25 2016” Då kommer din ekonomi att stämma i programmet.


Exempel:

Läger 1 kostar 4000:-

Du har redan betalt in 1000:- i samband med din anmälan

Nu har du skapat en faktura på de resterande 3000:- i samband med att du anmält dig till aktiviteten “ridläger 1 femdagars v.24/25 2016”

Är du dessutom Stammis så drar du av 200 kr efter att du anmält dig till “Ridläger “stammis-rabatt” Det innebär att du nu ska betala 2800:-

Hela ridlägeravgiften ska vara betald senast 1/5.

.
.

MER INFO OM DITT RIDLÄGER KOMMER NÄRMARE SOMMAREN GÄLLANDE PACKLISTA, TIDER, DELTAGARLISTA OCH ANNAN INFORMATION SOM KAN VARA BRA ATT VETA. HÅLL UTKIK I DIN MAIL.