Vi kommer att sätta in ett extra ridläger i sommar.
Det blir ett tredagars dagridläger för barn v.32/33 söndag till tisdag den 14/8 tom 16/8.
10 platser.

Träningslägret som ska vara under vecka 32/33 är nu stängt för anmälan. Det är 10 stycken deltagare med på det lägret. Vi kommer istället nu att öppna upp för ett tredagars barnridläger den veckan på de resterande 10 platserna. Vi har tagit detta beslut dels för att Fanny Nilsson kommer att vara mammaledig i sommar och dels för att intresset för läger 5 (dagridlägret för barn varit väldigt stort)

Upplägget med två parallella läger tror vi kommer att bli väldigt bra.
Ett träningsläger i fem dagar 13-17 augusti lördag tom onsdag och ett tredagars dagridläger för barn 14-16 augusti söndag tom tisdag. Frida Hansson kommer vara huvudansvarig för ridundervisningen på träningslägret och Elin Andersson kommer vara huvudansvarig för ridundervisningen på barnridlägret. Det nya lägret kommer att kallas Läger 6 EXTRA tredagars dagridläger. Samma upplägg som på läger 5 med valfri övernattning mellan dag 2 och 3 för dem som vill. I annat fall är det ett dagridläger som pågår mellan kl 08.00-17.00 varje dag.

Skulle det vara någon av er som anmält sig till tredagars lägret v.33, 19-21 augusti som hellre byter till detta läger så är det bara att höra av er till Fanny via mail så fort som möjligt så löser vi detta. På detta läger finns alla ponnyer tillgängliga förutom Chempion.

Anmälningsrutin:

Anmäl dig via vår anmälningslänk på vår hemsida www.jutagardensstuteri.se
Läger 6 (tredagars, v.32/33 14/8-16/8)
Det blir som en intresseanmälan.
Intresseanmälan startar från och med idag 17/3 och kommer att vara öppen fram tom 31/3. Då kommer vi sammanställa alla anmälningar och dela ut hästar utefter era önskemål. De som anmält sig till läger 5 har förtur att byta till detta läger om intresse finns.

I början av april kontaktar vi alla er som anmält intresse för detta läger och meddelar om ni fått plats. Därefter går du in på horsemaneger och gör din anmälan fullständig genom att betala in anmälningsavgiften på 1000:- Hela lägeravgiften ska vara betald senast 1/5.

Vid frågor går det bra att kontakta Fanny via mail fanny@jutagardensstuteri.se