Imorgon kommer dressyrryttaren och dressyrtränaren Peter Härnstam till Jutagården och håller clinic. Vi hoppas på stor uppslutning på denna super-temakväll. Det kommer som vanligt att bjuda på stor inspiration, tips för din ridning och många bra övningar.

På clinicen kommer vi få se fyra fina hästar. smiley 1 ekipage kommer från oss och Peter har med sig 3 ekipage/elever. Vi kommer få se: En 3 åring, en 5/6 åring som går LA/MsvC, en ponny på FEI nivå och en Msv A häst.

Det är mycket pengar nedlagda för att ta hit en sån föreläsare och vi hoppas verkligen på stort deltagande.
På Peter Erikssons clinic förra terminen, som kan jämställas med denna var det närmare 100 deltagare.
Hittills är det 50 anmälda till imorgon. Lite synd då vi hade hoppats på betydligt mer och vi håller nu tummarna för att många anmäler sig under dagen.
Vi vill verkligen uppmana alla elever att komma imorgon. Rider du i en vuxengrupp, träningsgrupp, grupp 3 eller 4 kommer du ha stor användning av att ha tagit del av denna temadag. Det bästa och vår önskning för att kunna nyttja lektionstiden till att just rida är ju att vi slipper ha genomgång på övningarna. Det bästa är ju då om alla varit här o tagit del av teorin under clinicen för att lättare kunna utföra o tillgodose sig ridlektionen när ni själva sen ska rida.

Clinicen är gratis för våra ridskoleelver med tillhörande familjer och för SRS-medlemmar kostar det 50:- och för icke-medlemmar 100:-.

Clinicen börjar kl 18.00 i Jutagårdens ridhus och vill man komma tidigare håller Peter träningar från kl 15.40 vilka man naturligtvis är hjärtligt välkommen att kolla på.

Café krubban håller öppet under kvällen.

Hoppas att vi ses imorgon, detta är en kväll ni inte vill missa! smiley