I helgen som gick anordnade vi i US en övernattning i ridlägeranda. Klockan fyra på lördagen den 4/6 kom nio glada barn till Jutagården och då delades rummen som vi skulle sova i ut. Därefter drog lekarna igång, vi började med tidningsleken för att lära
oss alla namn, sedan “Tarzan” följt av “Packade sillar”. När klockan närmade sig sju började våra magar att kurra och vi högg in på smaskiga pizzabitar ute i solen. Lite senare på kvällen hade vi filmmys med chips, popcorn och godis i
mängder.

När vi kom ut efter att vi hade sett på filmen solen börjat gå ner och det var lite kyligare men det hindrade inte deltagarna ( vi i US avstod smiley) för att dra igång ett rejält vattenkrig. Därefter blev det även ett dopp i poolen innan det var dags för att runda av kvällen och gå ner till ridlägerstugorna för att sova. *Läs vara uppe några timmar till och snacka, skratta, köra maffian och en hel del annat skoj* smiley

På söndagsmorgonen gick vi upp och åt frukost. Därefter åkte några hem medan några valde att stanna kvar för att kolla på dressyrtävlingen och heja på SRS ekipage. smiley

Vi vill tacka alla som var med för en superrolig aktivitet som verkligen gav oss mersmak och en härlig ridlägerkänsla!smiley Det här var terminens sista aktivitet men vi taggar redan inför nästa termin med massor roliga aktiviteter inplanerat, vi ses då!