Nu är det dags för ny termin på Jutagårdens ridskola. Imorgon onsdag den 24/8 startar vi upp ridskolan igen efter ett långt härligt sommarlov fyllt med flertalet roliga ridläger och massvis med lugna och underbara semesterstunder. Den nya terminen innebär för många samma dag och tid som innan men för andra innebär det en del justeringar vad det gäller grupper och tider och vi tackar ödmjukast för att ni som vanligt hjälper oss att få ihop schemat. Ni är bäst!

Vi ser nu fram emot att dra igång terminen. Måldokument väntar på att bli ifyllda…. Temadagar planeras för fullt… Hästar väntar på nya spännande lektioner och vi ridlärare längtar verkligen efter att få träffa er alla igen. Vi ses! Hälsningar Frida H, Fanny, Elin och Frida B

Varmt välkomna till en ny rolig termin tillsammans.

Höstterminens infobrev:

(som även mailats ut till alla elever för ett par veckor sedan)

Schema med hopp, dressyr och markarbete: