Idag har vi sålt vår fina ridskolehäst Timon. Det känns så klart alltid lite vemodigt när man tar sådana beslut, speciellt när det är en så genomgod häst som Timon. Man vill verkligen inte att han ska hamna fel och man frågar sig ofta om och om igen om man verkligen tagit rätt beslut.
Timon är en fantastiskt vacker häst med hjärtat på rätt ställe. Han är lugnet själv och gör alltid sitt bästa. Han hade 0 i avramlingsstatistik hos oss och kunde lätt gå med både barn och vuxna.

Trots det tvingades vi inse att han tyvärr inte passade vår verksamhet optimalt. Han gick helt enkelt inte med på tillräckligt många lektioner. Vi har för många stora hästar helt enkelt. Hade situationen varit annorlunda hade vi mer än gärna behållit denna guldklimp!

Vi vill också passa på och tacka Elin som under alla de år vi haft Timon hos oss ridit, utbildat och tävlat honom. Många timmar ligger nerlagt och det har varit roligt att följa er utveckling tillsammans. Du har gjort ett kanonjobb!smiley Är det någon han saknar extra mycket här på Jutagården så är det nog absolut Elin.

Ni som hängt med vet att vi redan för ett par år sedan var på gång med en försäljning av Timon. Vi hade då flertalet spekulanter här för provridning. Den gången kändes det inte helt rätt, vi ändrade oss och behöll honom till slut. Denna gång var det annorlunda. det känns som vi hittat ett superbra hem till Timon och tidigare idag blev köpet av och han har han nu lämnat Jutagården för att åka hem till sin nya ägare. Vi önskar honom lycka till med sin nya familj och vi är övertygade om att vi hittat ett superbra hem till honom. Förhoppningsvis får han det minst lika bra där och får tillsammans med sin nya ägare många lyckliga år framöver.smiley