Under de senaste åren har Kvarka runt omkring mer varit regel än undantag. Vi ber er därför att ta detta på allvar. Gör ditt bästa för att inte sprida något vidare. Ta inga chanser utan ta alltid det säkra före det osäkra när du vistas i olika stall eller träffar andra hästar. Det är din skyldighet att ta ansvar.

Ha alltid olika kläder, skor och ridutrustning. Duscha och tvätta händerna noggrant före och efter du varit i ett stall. Klappa inte hästar i onödan. Var försiktig om du tex åker på träning eller tävling med din häst.


Jag passar även på att lägga upp informationen som gäller när du vistas på Jutagården:

Vi gör allt som står i vår makt att förhindra att detta kommer till vår anläggning. Vi förutsätter att ni vill hjälpa oss med det. Tack på förhand hälsningar från Frida och Fanny med flera.