Vill tacka och hylla min fina fyrbenta vän Timon och vår ridskolehäst för alla fantastiska stunder vi haft tillsammans. Vi har haft så mycket roligt ihop det har varit en ära att få visa upp en så underbart snäll och vacker häst på tävlingsbanorna. Jag kommer utan tvekan aldrig sitta på en mer godhjärtad häst och jag kommer sakna honom mycket. Tittar nu tillbaka på några av alla stunder vi fått ha tillsammans och av allt vi gjort ihop. Vi har tävlat dressyr, ridit i skogen, galopperat över ängar, hoppat stockar, badat och simmat i sjö, ridit polisträning, kört med vagn, åkt pulka och mycket mycket mer. Många tårar har rullat ner när jag nu blev tvungen att ta farväl av denna häst som jag tycker om av hela mitt hjärta. Men jag vet att han kommer att få det bra hos sin nya ägare och det gör mig glad. Jag tror och hoppas att hon kommer att få lika stor glädje som jag haft av denna guldklimp. Tack Frida och Fanny för de fina orden på bloggen och tack för att ni gett mig förtroendet att rida och umgås så mycket med världens finaste Timon. Och till sist: Tack vackra,trygga, modiga, positiva och älskvärda häst för alla stunder du gett mig och alla andra som fått förmån att rida dig. Du är oersättlig smiley /Elin