I helgen åkte Frida, Johan, Jonas och Louisa till Vetlanda med vår fina Santiago KL. Han hade lyckats med bedriften att gå vidare till riksfinalen i hoppning för landets finaste och mest lovade 4-åringar. Förra gången, i kvalet, visades han i löshoppning och fick då fina siffrorna 10-9 med omdömet som mycket lovande med fin hoppteknik.
Denna gången, i finalen skulle man visa hoppning uppsuttet. Louisa Kjernald tillfrågades om hon ville rida honom och har nu inför detta ridit honom i knappt en månad.

Louisa och Santiago gjorde en superbra insats tillsammans. Det såg otroligt fint och avspänt ut. De fick fina betyg och trevligt omdöme. De slutade på ett resultat som räckte till en mycket fin 2:a plats, endast ett par 10-delar ifrån segraren.smiley

Bra gjort Louisa, fint visat!
Tack för ditt engagemang och den tid du lagt ned.

Alla fyra som var med i Vetlanda verkar vara rörande överens… det gav mersmak och både Louisa och Frida pratar redan om 5-års nästa år. smiley

Här ser vi dem inför avfärd i fredags:

Så här skriver Louisa på sin Instagram:
Här kommer ngr kort som Jonas tagit under helgen: