Ordföranden har ordet
I söndags (18/9)hade vi styrelsemöte och vår duktiga ungdomssektion rapporterade att de planerar Lingondressyr och datumet kommer när de fått tag på en domare. De har varit med på vår Payandjump som funktionärer och också på friskvårdens dag vid vår ponnyridning och information. Några ur ungdomssektionen kommer vara med på utbildning på tävlingsprogrammet Equipe och planerar en bussresa till Gothenburg Horse Show om tillräckligt många anmäler sig.

Tävlingskommittén kommer delta på Equipe utbildningen den 1 oktober och de har också fått utökning med en person vilket är bra. Royal Cup ställde vi tyvärr in och det kommer bli en klubbhoppning istället. Det är 37 anmälda till dressyr KM ,(25/9) så det finns fortfarande plats att delta.

Anläggningskommittén rapporterade att höströjet fungerade bra och kommer följa upp deltagarantalet så att vi kan få rätt saker gjorda för föreningen.
Vi har nu beställt dressyrstaket, bokstäver och vattenmatta till vår ridanläggning, vilket är bra. För att kunna göra investeringar i vår anläggning kommer vi fortsatt sälja Idrottsrabatter och vi kommer nu ut med försäljning av NewBody, där vi hoppas att alla ridfamiljer kan dra sitt strå till stacken och sälja för att vi skall kunna utveckla vår ridanläggning! Förtjänsterna går till SRS för att vi skall kunna underhålla och uppgradera vår anläggning som ny sarg och underlag.

Vi kommer ha PayandJump och PayandRide minst en gång i månaden så vi kan tävlingsträna på SRS, där vi återkommer med tider.
Vidare kommer vi starta en ryttarsatsning för att ge utökade möjligheter till ridträning för våra medlemmar som vill ta ett steg längre. Alla med tävlingslicens eller som planerar att tävla nästa år kommer ges möjlighet till teori, subventionerad ridning på Grevagården samt hyra ridhus på Grevagården en gång i veckan, ett fyspass i månaden samt clinics under hösten. Denna ryttarsatsning, där vi är beviljade ekonomiskt stöd, syftar till att stötta de ryttarna som kommit lite längre och behöver mer ridtid och utbildning. Styrelsen planerar också en höstfestlighet för alla SRSare på något festligt ställe.
Ikväll kommer styrelsen utbildas med stöd av SISU på Idrottens hus.
Avslutningsvis vilja gratulera våra duktiga tävlingsryttare som lyckats mycket bra på olika sätt på tävlingarna den senaste tiden!!

Väl mött bland hästar och ryttare
Joakim