Hej!
Då det verkar som informationen angående morgondagens resa inte nått ut till alla läggs mejlet med informationen även ut här:

Hej!

Nu börjar den 25/2 närma sig och snart går bussen till Göteborg och gothenburg horse show!

Lite praktisk information:

– Vi åker med stenstorps buss och därför går bussen från deras bussterminal i stenstorp. (adress: Sveavägen 1, Stenstorp, (gamla solanum))

– showen börjar klockan 9:00 så vi siktar på att vara där 08:30 för att komma in i tid. Det tar ca 2 timmar att åka, därför åker bussen 06:30 från stenstorp, var där i tid, gärna tio minuter innan.

-Hemfärden planeras till 18:00/19:00. Det går inte att se när showen slutar men kvällspasset börjar 18:00 vilket innebär att dagspasset då med säkerhet är slut. När vi åker hem beror lite på huruvida ni vill gå på mässan efteråt eller ej. (Kan vara roligt att gå där när showen har börjat igen eftersom det inte är lika mycket folk där då.)

– Vi kommer försöka ha kontakt hela tiden där nere, telefonnummer till US kommer ges ut på bussen och vi tänkte även att det vore bra att skapa en messengergrupp så man snabbt och smidigt kan nå varandra, allas nummer kommer även tas så att vi enkelt kan nå er.

Skriv gärna om du vill gå på mässan efteråt eller ej samt om du har möjlighet och vill vara med i en messengergrupp (facebook).

/Mvh Julia Knopp