Nu är det dags för påskacupen på Jutagården!

Tävlingen är till för medlemmar i Skultorps Ryttarsällskap och ridskolans elever, alla kan verkligen vara med. I dressyren har vi klasser från Ryttarmärke 2 till lätt A, och i hoppningen väljer du mellan bom på marken upp till 110 cm höga hinder.

Långfredagen Dressyr första start 08:00

Påskafton Hoppning första start 09:00

Det här kan vara din första tävling. Det kan vara årets mål för dig som lektionsryttare. Eller bara en rolig aktivitet tillsammans med dina stallkompisar. Vår egen cup är alltid full av ryttare, föräldrar, fika, ponnyer och hästar!

Innan du anmäler dig så läs noga igenom propositionen d.v.s. instruktionerna till tävlingen. Du hittar den på facebook, på ridskolans anslagstavlor, eller här på ridskolans blogg=i ett tidigare blogginlägg, eller på TDB https://tdb.ridsport.se/ (sök på arrangemang – ej tävling). Tänk på att du behöver bidra med en funktionär till tävlingen.

Undrar du över något så finns det finns alltid någon i stallet att fråga, eller maila tävlingsledarematilda.hoffstedt@gmail.com.

Vill du hyra ridskolehäst så släpper vi hästlistan i caféet på måndag 26/3 kl. 18. Stallassistenter kan maila Fanny redan nu och önska hästfanny@jutagardensstuteri.se. Från måndag kväll går det att fylla på listan i stallet. Tänk på att alltid komma överens med din ridlärare om klasser innan du anmäler dig på TDB.

Välkomna önskar

Tävlingskommittén