Påsklovet har bjudit på en mängd aktiviteter för våra fantastiska Stallassistenter och Igår var det bland annat SA-dag. Utbildning och ridning stod på schemat. Det var en otrolig uppslutning och hela 23 Stallassistenter fanns på plats för att ta del av dagen. Kul tycker vi! Hälften av gänget valde hoppning och hälften valde dressyr. Efter genomförda lektioner summerar vi ridningen som lyckad. Det är ett väldigt duktigt o ambitiöst gäng. Jättekul att få jobba lite extra med er ridning.
Till lunch blev det pizza till hela gänget och Frida Berglin fanns även på plats och hade ett SA-möte där de fick berätta hur allt fungerar under veckorna och på sin dag när de är stallassistenter.
SA-dagen avslutades med en Första hjälpen kurs som Röda korset var värd för. Därefter var det många som valde att sova över på Jutagården och om jag gissar rätt har de ganska nyss vaknat och gått upp för att öta frukost.
Tack alla ni för en lyckad dag tillsammans! ?