När man just för tillfället inte tävlar så mycket själv är det extra roligt att följa alla sina elevers fina framgångar. Ni är grymma! Så klart är alla ni som inte hamnade på pallen denna gång minst lika grymma. smileyÅsa Alsterlund, Jonas Kjernald, Josefine Bengtsson, Linnea Green, Johanna Jarvén, Nora Ström, Nikita Grundström, Emilia Nilsson, Louisa Kjernald, Elsa Nord och Matilda Eek.
Här kan man se utdrag från Equipes resultatsidor från helgens tävlingar där mina elever visat framfötterna.
Det har även varit en hel del andra SRS:are ute och tävlat denna helg. Ni är minst lika duktiga smiley och det är såklart lika roligt att följa er. Madeleine Ingerhage, Stina Fredén, Julia Johansson Wigholm, Ella Larsson och Kajsa Engvall har också tävlat.

Ett extra stort grattis vill jag tilldela de som gjorde fina individuella placeringar denna helg. Åsa Alsterlund vann en klass och kom 5:a i en. Linnea Green briljerade och vann båda sina klasser. Jonas Kjernald placerade sig 4:a i ena klassen. Åsa, Jonas och Linnea tävlade hoppning. Ella Larsson var i Mantorp och red fälttävlan och placerade sig på en fin andra plats.
Linnea Green:Jonas Kjernald:
Det var också lagtävlingar denna helg. SRS hade med lag i 3 olika serier. Gota häst, Gota ponny och Ponnyallsvenskan div 1 hoppning.
Ponnylaget i Gotacupen, hoppning omg 2:

Dessutom var två av våra fina ridskolehästar ute och tävlade. Josefine Bengtsson red Lets Dance och Nora Ström red Chempion. Båda gick felfritt och gjorde väldigt fina rundor.