Nu är vi äntligen igång med vårt efterlängtade stallbygge. Som vi har planerat, funderat, fattat beslut, bytt plan, tänkt en vända till, en till och en till. Det känns som vi genomfört en rad olika förbättringar frpn ursprungsplanen och det är nu ännu mer anpassat efter våra önskemål och behov. Vi har nu en ganska tydlig bild av hur vår drömanläggning så småningom ska se ut. En del av det är ett nytt stall… Eller rättare sagt så har vi kommit fram till att det bästa är att göra om det vi har. Det kommer bli en totalrenovering, med bland annat höjning av tak, nya dörrar och fönster, lite ändring av planlösning, nytt ytskikt invändigt och ny boxinredning.

I måndags kom snickarteamet och det var äntligen dags att börja. Det övre stallet står först på tur och de har nu påbörjat arbetet där inne. Det är så roligt. Det händer verkligen saker hela tiden och vi kan knappt bärga oss att se fortsättningen.

Vi vill också be er ha överseende nu en period att delar av anläggningen är en byggarbetsplats med allt vad det innebär. Det övre stallet är avstängt och det kan vara farligt att gå in där.

Nu är det bara att hålla tummarna för att allt flyter på som planerat så vi kan få välkomna er alla i höst med ett nytt fint stall som står redo att börja användas.

Vi ska försöka uppdatera här på bloggen lite då och då med bilder under byggets gång så ni kan hänga med på vad som händer.