I början av veckan så mailade jag ut information med tider, deltagarlista, packlista och annan bra information till alla deltagare på sommarens ridläger.

Här kommer samma information om du på något sätt skulle missat det.

Hej på er och varmt välkomna till ridläger på Jutagården!

Nu är det äntligen sommar och snart dags för ridläger.

Infobrev

Jag bifogar ett dokument med lite information gällande ditt ridläger, tider för samling och avslutning, deltagarlista och en enklare packlista. (Hästarna är fortfarande preliminära och kan komma att ändras.)

Betalning

Jag skickar ett extra mail till er som inte har betalt vilket innebär att om du bara fått ett mail (detta mail) så är din plats till fullo betald. 🙂

Egen häst

Till er som har med egen häst så ber vi er att ta med eget hö, krafftfoder och en vattenhink.

Ni kommer att få tillgång till en box och egen hage.

Ombyggnation av stall

Vi har påbörjat renovering och ombyggnad av vårt stall. Det innebär att det kommer vara en byggarbetsplats på delar av anläggning. Hoppas ni har förståelse och överseende med detta.

Slutligen…

Vi är som vanligt ett stort härligt gäng på 11 personer i personalstyrkan som ska göra allt vi kan för att 2017 års ridläger ska bli det bästa året någonsin. 🙂

Hoppas ni hjälper oss att göra det bästa av veckan. Har du önskemål på vad ditt ridläger ska innehålla så är det bara att önska, önska, önska. Vi försöker ordna det mesta! Ladda nu till tusen så ses vi snart! Med vänliga hälsningar Jutagårdens ridlägerpersonal.

Bifogat infobrev:

Läger 1

Läger 2

Läger 3

Läger 4

Läger 5

Läger 6