Delad glädje är dubbel glädje… Så känns det verkligen efter gårdagen. Vi hade en riktig toppendag. Det var otroligt många härliga människor som kom för att hjälpa till och vi var många som kände oss riktigt nöjda och glada efter gårdagens arbete med terrängbanan.

Det var totalt ett trettiotal människor som var här under dagen. Alla med olika kvalitéer och alla hittade snabbt sin plats.


Vi fick väldigt mycket gjort! Långt över förväntningarna! Jag tyckte att jag hade tagit i i överkant när jag planerade dagen och jag trodde aldrig att vi skulle hinna med allting. Men tro det eller ej… Så gott som allt blev gjort. Sanslöst.

Det blev mycket röjande och städning ute på terrängbanan. Bort med sten, sly, skräp och gamla hinder. Det togs ned ett femtontal träd där de flesta stockarna användes till nya hinder.

Nya Hinder:

Däckhinder

Pyramidhinder

Höj o sänkbart räcke

Snickrade hinder i två olika modeller och i tre olika höjder.

Stockhinder

Upp och nedhopp i dungen

Dessutom fixades många av våra gamla hinder till.

Pulvernannagraven fick sig ett rejält ansiktslyft.

Vi ställde ut olika häckar i olika höjder och fyllde dem med ris.

Vi bar även ut muren som stått förvarad i ridhuset under många många år. Det blev olika slags murhinder i flera olika höjder.

Terrängbanan är nu jättefin med flertalet fina och inbjudande hinder. Och alla som var på plats var rörande överens om att man lääängtar efter första bästa tillfälle att få inviga dem.smiley

Ett stort tack till alla er som hjälpte till för grymt bra arbete och en supertrevlig dag tillsammans.