Tiden springer iväg och ridskolan har tagit sommaruppehåll.

Vi vill tacka för ytterligare en lyckad, inspirerande och rolig termin. Ni är fantastiska allihop och det är en fröjd att få jobba med er ridning. Att vi dessutom, som för de flesta av er får förtroendet år efter år gör bara vårt jobb ännu mer fantastiskt. Många av er har varit med sen vi startade för över tio år sedan. 🙂

Hoppas ni alla vill vara med oss i höst igen.

Uppsägning
Om man inte säger upp sin plats rider man automatiskt kvar som vanligt i samma grupp, på samma dag och tid. (Sista datum för uppsägning inför höstterminen är 30/5. Säger man upp platsen senare så gäller 4 veckors uppsägning vilket innebär att man har platsen de första fyra veckorna i början av terminen.)Det byggs för fullt

Som ni säkert märkt och läst här på bloggen så byggs det för fullt på Jutagården just nu. Inte bara i ridhuset som kommer få en helt ny fin sarg utan även inne i stallet. Vi håller på att totalrenovera hela stallbyggnaden. Detta stallprojekt har vi planerat för länge och nu äntligen är vi i gång. Vi är så glada och ser fram emot att få välkomna er alla till nya fina lokaler i höst. Vi är övertygade om att det kommer bli toppen.

Till sist vill vi passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar. Ridskolan startar igen v.34. Mer info kommer närmare hösten.

Hälsningar Jutagårdens ridlärare