Välkomna tillbaka till höstens verksamhet efter sommaren! Tack till er som hjälpte till under sommarens tävling på Grevagården! Nu är sargen färdigbyggd och den ser fin ut, det skall bli kul att testrida nu när ridskolan startat.
Styrelsen hade sitt första möte för hösten i söndags och det är mycket bra verksamhet i våra kommittéer.
Tävlingskommittén har varit aktiv i sommar och är i full färd med att planera höstens tävlingar där KM i hoppning har ändrats till 1/10 och KM dressyr till 5/11. De är också mitt i planeringen av vår stora cup 17-19/11 på Grevagården.
Anläggningskommittén är inne i slutet på sargbygget och håller på med arbeten med ljudanläggningen och vår tidtagningsutrustning. 4-hjulingen är också lagad tack vare Tony. Höströjet är lördagen 2/9 då även caféet är öppet. Vi håller på att utveckla våra erbjudanden till sponsorer och har möte för de som vill utveckla sponsorskapet den 6/9 kl 18:30.
Ungdomssektionen är som vanligt i startgroparna med en massa roliga aktiviteter där det blir lingondressyr den 8/10.
Vi beslutade att vi skall ha loppis med våra begagnade ridutrustning vid våra tävlingar, vilket är en möjlighet att hålla nere kostnaderna för våra ungdomar. Vi håller också på att ta fram en klubbjacka och en pikétröja som kommer presenteras under hösten.
Jag vill påminna om veckoansvaret för att städa för respektive ridgrupp och att det råder hjälmtvång för hantering av häst intill 18 års ålder.
Väl mött
Joakim