Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Ryttarsatsning igen!

Ridskola Posted on 2017-11-09 15:52:31

Även i år vill vi ge våra satsande tävlingsryttare möjlighet att få gemensam träningstid och möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter av olika slag. Läs mer i bifogat dokument.

Första tillfället för SRS-tid på Grevagården är den 13 november kl 18!

Har ni frågor hör av er till Mig eller Elin Andersson

mer info hittar du här



Hälsning från valberedningen

Ridskola Posted on 2017-11-09 15:50:16

Vill du vara med och påverka!

Inför nästa år finns nu en möjlighet att få bli en del av ett engagerat gäng och på så sätt bidra till förutsättningarna för Ridsporten inom Skultorps Ryttarsällskap. I år söker dig som intresserad av en av följande roller inom styrelsen.

Sekreterare – Rollen handlar om att vara strukturerad och säkerställa att styrelseprotokoll och att handlingar hanteras på ett riktigt sätt. I första hand i samband med styrelsemöten c:a 10 ggr per år (du behöver inte vara svensk mästare i protokollskrivande….).

Ledamot Anläggning – Rollen handlar om att leda arbetet i anläggningskommitteen och vara dess representant i styrelsen. Handlar i första hand om att planera och leda fixardagar och vara med och prioritera vad klubben skall prioritera på anläggningen.

Suppleant – Innebär att man får möjlighet att vara med i styrelsens arbete och får en inblick i hur arbetet går till. Ett bra sätt att se vad styrelsearbete innebär. Deltar på frivilligt antal av de 10 styrelsemöten (dock särskilt om ordinarie ledamöter inte kan närvara).

Kontakta någon i valberedningen om du är intresserad eller har frågor.

Ann Hedberg 0709-72 03 42

Katarina Bredelius 0708-77 58 96

Jonas Kjernald 0767-92 69 19

mer info



Bakning till SPC

Ridskola Posted on 2017-11-09 15:33:59

Helgen den 17-19 november har skultorps ryttarsällskap en stor tävling på Grevagården. Det är massor med starter och lördagen och söndagen är fulltecknad, dvs 250 starter /dag.

Vi har redan ett tiotal personer som ska baka men då vi tror efterfrågan av hembakat fika kommer bli mycket stor undrar vi nu om fler medlemmar kan tänka sig att baka något gott till vår fikaförsäljning?

följande kakor/bakverk kommer bakas: cheesecake, hallonpannacottapaj, kladdkakor, drömmar, toscakakor, sockerkakor, kärleksmums, silviakaka, äpplekaka, bullar, småkakor mm.

Se hela förteckningen här:

Kontakta Fanny eller cafekommitten om du är intresserad telefonnummer 0722-372854(Marianne) och 0768-368737(Ulrika). Vi ser gärna att bakningen lämnas in till Grevagårdens café fredag kl 15.00. Har du inte möjlighet till detta kontaktar du Marianne eller Ulrica och bokar ett annat tillfälle.

Tack för att du bidrar och att vi tillsammans gör denna tävlingshelg till något alldeles extra!