Helgen den 17-19 november har skultorps ryttarsällskap en stor tävling på Grevagården. Det är massor med starter och lördagen och söndagen är fulltecknad, dvs 250 starter /dag.

Vi har redan ett tiotal personer som ska baka men då vi tror efterfrågan av hembakat fika kommer bli mycket stor undrar vi nu om fler medlemmar kan tänka sig att baka något gott till vår fikaförsäljning?

följande kakor/bakverk kommer bakas: cheesecake, hallonpannacottapaj, kladdkakor, drömmar, toscakakor, sockerkakor, kärleksmums, silviakaka, äpplekaka, bullar, småkakor mm.

Se hela förteckningen här:

Kontakta Fanny eller cafekommitten om du är intresserad telefonnummer 0722-372854(Marianne) och 0768-368737(Ulrika). Vi ser gärna att bakningen lämnas in till Grevagårdens café fredag kl 15.00. Har du inte möjlighet till detta kontaktar du Marianne eller Ulrica och bokar ett annat tillfälle.

Tack för att du bidrar och att vi tillsammans gör denna tävlingshelg till något alldeles extra!