Detta mail har gått ut till alla som ska vara med och hjälpa till på Skultorp Pony Cup på Grevagården 17-19 november. Lägger även samma info här ifall du inte kollar din mail. smiley

HEJ PÅ ER!

TILL HELGEN SMÄLLER DET! J

TACK FÖR ATT DU BIDRAR MED DIN TID

Tillsammans hjälps vi åt och vi ser verkligen fram emot att tävlingen ska dra igång. Hoppas du gör det också. Det är verkligen jätteroligt att du vill vara med och bidra till en lyckad och väl genomförd tävlingshelg.

Det har varit ett enormt tryck på tävlingen. Många har velat anmäla sig och vi har kommit upp till maxantalet starter både lördag och söndag, = 250 starter/ dag. På fredagen har vi ca 70 starter.

Det känns därför tryggt att vi är många funktionärer på plats… Det behövs verkligen för att genomföra detta stora arrangemang.

NYA TIDER!

På grund av så mycket starter behöver vi justera tiderna lite. Första start är satt till kl 08:00 både lördag och söndag.

Ni som ska vara här på fredag ska vara här mellan 16:00-21:00.

Ni som ska vara på förmiddag lördag eller söndag ska vara här mellan 07:00-13:30.

Ni som ska vara eftermiddag lördag eller söndag ska vara här mellan 12:30-19:00.

SAMLING

Alla funktionärer samlas på Grevagården i mötesrummet som vi brukar ha vårat årsmöte i. Det ligger inne i restaurangen/Cafeterian, på övervåningen. Använd publikparkering. Se anläggningsskiss här

Tidpunkt för samling:

Fredag KL 16:00

Lördag & Söndag FM 07:00

Lördag & Söndag EM 12:30

UPPDATERAD FUNKTIONÄRSLISTA:

Jag bifogar här ett uppdaterat funktionärsschema.

NI SOM VALT ATT BAKA

Det är några av er som bidrar med ett eller flera bakverk till tävlingen. Tack för detta. Cafékommitten ser gärna att bakverken lämnas in till Grevagårdens café fredag kl 15.00. Har du inte möjlighet till detta kontaktar du Marianne eller Ulrica och bokar ett annat tillfälle. 0722-372854(Marianne) och 0768-368737(Ulrika).

SRS BJUDER PÅ FUNKTIONÄRSFIKA

Under dagen bjuder SRS på fika till alla sina funktionärer. Information om detta under samlingen. (Är du funktionär hela dagen får du även lunch.)

Blir du mer hungrig så finns det självklart försäljning av både mat och fika Cafeterian som har öppet hela dagen.

LÄS PÅ OM DITT UPPDRAG.

För att komma väl förberedd kan du läsa på om ditt uppdrag här: (Mer info kommer under funktionärsgenomgången vid ankomst.)

http://www.skultorpsrs.se/Tavling/Funktionarsbeskrivning/Attvarafunktionarvidhopptavling/

VILL DU SÄTTA DIG IN ÄNNU MER I TÄVLINGEN HITTAR DU MER INFO HÄR:

Proposition:

https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/20036

Preliminära startlistor:

http://online.equipe.com/sv/competitions/22391

Ryttarmeddelande:

http://s3.amazonaws.com/equipe-online/assets/70447/original.pdf?1510513574

Till sist vill vi bara hälsa er varmt välkomna och så laddar vi för att genomföra en riktigt bra tävling tillsammans / SRS Tävlingskommitté