Tiden springer iväg och det närmar sig julledighet. Sista ridgång för den här terminen är fredag 22/12.

Vi vill därmed passa på att tacka för ytterligare en lyckad, inspirerande och rolig termin. Ni är fantastiska allihop och det är en fröjd att få jobba med er ridning. Att vi dessutom som för de flesta av er får förtroendet år efter år gör bara vårt jobb ännu mer fantastiskt.

Hoppas ni alla vill vara med oss i vår igen.

Uppsägning

Om inte… Så ska platsen sägas upp innan 20/12. I annat fall rider du kvar som vanligt i samma grupp på samma dag och tid. (Säger man upp platsen senare så gäller 4 veckors uppsägning vilket innebär att man har platsen de första fyra veckorna i början av terminen.)Terminen lider mot sitt slut och sista ridgång är fredag 22/12.

Information om vårterminen 2018

Vi kommer att lägga upp all information på horsemanager inom kort. Håll utkik där och på din mail. När vårterminen är skapad får du ett mail. Då har du 10 dagar på dig att gå in och välja hur du vill dela upp din betalning.