SRS:s Ungdomssektion arrangerade en lyckad julavslutning på
Jutagården den 17/12.

Publiken bjöds på mycket underhållning. Vi fick se uppvisningar av olika slag, tex ett fint luciatåg, en fartfylld gymkhana mellan US och styrelsen, vi fick se en dressyruppvisning med en för helt oss ny bekantskap. Vi fick lära oss en specialkomponerad dans där hela publiken stod upp och skakade loss i takt till musiken. Vi fick ta del av en något annorlunda ridlektion när en ny ridlärare tog tillfället i akt att visa upp sina kvalitéer i hopp om att få jobb här på Jutagården. Och vi fick se när tomten kom inkörandes för att dela ut godis till alla barnen.

Dessutom så gratulerade vi årets häst som blev Mode, Selma, Elwira och Vera som vann årets Vi i stallet tävling och vi tackade av alla våra Stallassistenter för ett bra och väl genomfört år.

Tack US för att ni är så himla bra och sprider go härlig stämning i vår fantastiska ridklubb!!!