Här kommer en anmälningslista med en preliminär hästsättning till sommarens ridläger.

Vi vill verkligen försöka förtydliga att vi gjort vårt allra allra bästa med att fördela hästarna mellan er. Vi har försökt att det ska ske under så rättvisa former som möjligt. På vissa läger har det varit många som önskat samma hästar och då har vi tvingats att dra lott. Tyvärr är det några av er som inte har fått någon av era hästönskemål men vi har då försökt tilldela en häst som vi tror passar er.

Hästsättningen är endast preliminär och kan komma att ändras. Dels innan lägret startar men även vid behov under lägrets gång.

Aldrig någonsin har intresset av att gå på läger hos oss varit så här stort. Ofattbart! Alla ridläger är nu fulla och vi har 125 anmälda till årets läger.

Anmälan är nu därmed tyvärr stängd. Vi beklagar verkligen till er som inte hann anmäla sig i…(tid). Det känns verkligen konstigt att använda sig utav begreppet “i tid” med tanke på att vi precis gått över i februari månad och det bara gått ett par dagar efter det att anmälan öppnat. Vi skulle verkligen inget hellre än att kunna ta emot er alla. smiley

Skulle du vilja anmäla dig till en reservlista kan du maila till fanny@jutagardensstuteri.se för mer information.