På tisdagnatten kom vi hem efter en solig och härlig vecka i Spanien och Teneriffa. Redan på onsdag förmiddag var det dags för att packa om till vinter och ridgrejer. Det var nämligen dags för några härliga hästinspirerande dagar i Helsingborg med träning för bästa Conrad Schumacher.

Det blev en liten utmaning att komma iväg. Minst sagt en omställning från föregående vecka. Brrr säger jag bara. Snö överallt, högt och lågt! Bilen ville inte starta, transporten var lämpligen parkerad bakom en snödriva och dessutom låg ett 50 cm tjockt snötäcke på taket. Men efter en liten stunds arbete kom vi iväg.

Det är enormt givande att vara iväg och förkovra sig. Conrad är verkligen grymt duktig och man fylls med otroligt härliga upplevelser och mycket kunskap. Det är mängder med bra ryttare och fina hästar att sitta och titta på hela dagarna. En riktig boost!!!

När träningen hålls i Helsingborg är det på vårt favoritställe Tofta Gård. Hästarna och vi bor super hos härliga Anki som alltid är lika välkomnande. Vi hamnar alltid i ett litet semester mode och fylls med massor av energi.

På ena kvällen när träningen var slut så var det dessutom dags för en privatträning för två hoppekipage för hoppryttaren och tränare Peter Eriksson. Kul att ta del av ytterligare en supertränare. Jösses vilket bra jobb han gjorde med ryttarna.

Frida hade med sig Lakris och Tim Tom. Det var roligt för de var i fint skick, bra tränade och det kändes som vi hade gjort läxorna och tränat på bra sen sist vi var där. Det resulterade i en nöjd Conrad som hjälpte Frida och hästarna mot nya utmaningar. Det blev enormt bra träningar alla dagar och vi åker hem med massor med nya övningar att träna vidare på till nästa gång.