Nu sitter jag och Frida i bilen på väg hem från Småland och Torpalyckans Stuteri. Det har varit en lyckad dag med massvis av fina hästar. Vilket ställe och vilken avel. Så roligt med duktiga hästmänniskor.
Vi fastnade lite extra för tre stycken och med oss i transporten har vi Torpalyckans WWW och Torpalyckans To the Point. Kvar på Torpalyckan blev Torpalyckans Mr Wiggo för senare avhämtning.
Alla tre är New Forest, 3 år och C eller D ponny.

Torpalyckans Www (foto Torpalyckan)
Torpalyckans To the Point (foto Torpalyckan)Torpalyckans Mr Wiggo (foto Torpalyckan)
Torpalyckan var även på Grevagården i helgen där Torpalyckans WWW och Torpalyckans Checkpoint visades på hingstvisningen. Torpalyckans Checkpoint blev godkänd hingst och dessutom utsedd till årets hingst. Jag och Frida var på plats och såg dem där och det är bara att gratulera Torpalyckan till ett framgångsrikt avelsarbete. Det syns inte minst på fikabordet vid kontraktsskrivning. Ett vandringspris där alla som blivit utsedda till årets hingst står med.

Med på tavlan står Torpalyckans Peerfect 2011, Torpalyckans Wiwaldi 2014, Torpalyckans Dexter, Torpalyckans Dexter 2016, Torpalyckans PowerPoint 2017 och nu även Torpalyckans Checkpoint 2018.

Här ser ni Torpalyckans Checkpoint och Torpalyckans Www från Grevagården:

Fler fina bilder på vår fina Www hittar du på https://newforestponny.ifokus.se/discussions/5ab0d665ce12c45905006212-bilder-fran-avelshingstvardering-2018