Hälsning från Matilda Hoffstedt i tävlingskommittén efter en lyckad påskacup i dagarna två:

Idag vill jag säga tusen tack till alla som var med och gjorde årets Påskacup till en jättefin tävling. Vuxna, barn, ungdomar, ponnyer och hästar. Det är fantastiskt roligt att få möta alla som vill utmana sig själva. För några av oss handlar det om att vara inne på en bana för allra första gången, för andra handlar det om att lära känna en ny häst, sätta snabbaste omhoppningen, eller bara att få upplevelsen av att rida och fika med klubbkompisarna.


Allra mest vill jag ändå tacka de i tävlingskommittén, Tony i anläggning, Marianne & co. I caféet, banbyggare Fanny, våra domare Julia, Carro, Carina och Jan, samt helgens outtröttlige parkeringsvakt Rolf, som alla jobbade extra hårt med att få allt perfekt för de tävlande!


Och ett riktigt stort grattis till vinnaren av 2018 års cup, Sara Andersson på Chapman Winner.
Här tillsammans med Vera Sandelin som kom tvåa i cupen.
_________________________________________________________________________

Och jag kan verkligen inget annat än att hålla med.

Vi pratade om just detta när vi satt på kvällen senare och åt påskmat. Vilken grym klubb vi har, vilka medlemmar, vilken stämning. Helt magiskt!!! Trots att man ger ganska mycket av sig själv och sin tid så blir man alltid alldeles fulltankad på energi när man går därifrån. Piggare och gladare än någonsin. Delad glädje är dubbel glädje och trots att jag inte var med och red själv känner jag mig ändå som en stor vinnare. Vilka ryttare, hästar och elever jag har. Så kul att vara en del av allt detta

_______________\
Vädrer var dock inte riktigt på vår sida i år. Påskacupen har pågått sedan 2007 och det är första gången ridbanan ligger snötäckt.

_______________

Här kommer lite bilder som jag hittat på FB eller instargram från de som var med och tävlade: