SRS är en förening där många gör lite. Vi hjälps åt.smiley Antingen sitter man med o engagerar sig i styrelsen, US eller någon av våra kommittéer eller så hjälper man till som medlem på våra fixardagar eller tävlingar.

Information om SRS:s medlemsuppdrag samt schemat för årets medlemsuppdrag. Kolla in vart ditt namn står med.

(Elever som rider på ridskolan är uppsatta på en fixardag eller en halvdag på tävling. Alla ryttare som har tävlingslicens är uppsatta på två fixardag eller två halvdagar på tävling. Ryttare som är medlem men som vare sig rider på lektion eller är tävlingsryttare men som ändå vill tillhöra klubben genom att tex nyttja ridhus/ridbana mm står uppsatt på 4 fixardag eller 4 halvdagar på tävling.)
OBS NYHET, NYHET, NYHET
SCHEMAT UPPDATERADES 16/4. ÄNDRINGAR STÅR I RÖTT. ÄNDRINGAR SOM GENOMFÖRS EFTER 16/4 SKÖTER MEDLEMMARNA SINSEMELLAN. DEN SOM STÅR UPPSKRIVEN ANSVARAR FÖR ATT DET KOMMER EN PERSON PÅ AKTUELL DAG: TACK FÖR ATT NI ÄR MED OCH BIDRAR!

(Alla som är uppsatta på schemat kommer inom kort få ett mail med info om detta. (Hör av dig om du saknar mailet då vi kan ha fel mailadress till dig vilket kan försvåra om vi behöver komma i kontakt med dig) Du kommer även inom kort bli tillagd på en aktivitet på horsemanager den dag du står uppskriven. Detta är för att vi lätt ska kunna kontakta alla inför det aktuella tillfället med en påminnelse och kanske mer info om dagen.)


Det är ditt ansvar att någon kommer på den dag du står uppskriven och skulle du få förhinder så får du byta med annan medlem. Detta görs exempelvis i din ridgrupp eller på Skultorps Ryttarsällskaps facebooksida. Lycka till.

Vi ser fram emot att träffa er alla på någon av årets aktiviteter. Varmt välkomna.