Den här veckan har unghästarna verkligen fått stånk centrum. En kompis till oss och en duktig unghästutbildare, Evelina Bromér påbörjade arbetet med inridning av våra unghästar Www, To the Point och Mr Wiggo i måndags. Nu fem dagar senare har alla haft ryttare på ryggen. Evelina har gjort ett kanonjobb och alla tre hästar har skött sig galant. Det blir spännande att fortsätta att följa deras utveckling.
Evelina har under många år jobbat hos hoppryttaren Svante Johansson, därefter drev hon ett eget utbildningsstad tillsammans med Sofia Westborg i Varberg för att sedan flytta utomlands till Belgien och jobba i ett hoppstall på en av Europas största tävlingsanläggningar. Nu är Evelina hemma i Skövde igen och jobbar på Tidaholms ridskola. Det som är extra roligt med Evelina är att hon som liten red på Jutagården när Ylva Loven Swärd hade ridskolan.