Nu är en lyckad och rolig tävlingsdag avslutad och man känner sig som en segrare på många sätt. Dels för att vi får förmånen att arrangera en tävlingsdag i soligt, varmt och fint sommarväder. Dels för att tävlingsdagen var så väl förberedd och anläggningskommitten, tävlingskommittén, cafekommitten och alla medlemmar som var här och fixade på gårdagens vårröj har gjort ett utmärkt förberedelsejobb. Dels för att vi har så många duktiga och pålitliga funktionärer som kommer med glädje till sitt uppdrag och hjälper till att sprida god stämning och att bidra till en lyckad och väl genomförd tävling. Dels för att läktaren är fylld med härlig, positiv, glad och otroligt engagerad publik. Och självklart kanske den största anledningen av alla… För att SRS har ett jättestort startfält på plats som genomför den ena fina ritten efter den andra. Det var mängder med fina individuella prestationer och laget fick till en superstark inledning i cupen. När dagen var slut stod Skultorp som delad segrare tillsammans med Skövde och kinnekulle.

Här kommer några bilder som våra medlemmar Kalindi, Hsin-Ya, Annika Persson och Petra Milton tagit.

Lagledare Kalindi skriver efter dagens tävling följande på SRS:s facebooksida:

”Gota ponny hoppning omg 1. Det är lätt och roligt att vara lagledare med så duktiga ryttare i laget. Delad vinst idag. Snyggt jobbat. ?

Tack alla ryttare ponnys föräldrar och funktionärer. Dagen flöt på väldigt fint. Bästa hejar klacken också. Hoppas ni hänger med till omg 2. ? Nu njuter vi ett tag sedan laddar vi om till omgång 2.”

Omgång två går hos Skövde Ryttarförening den 13/5.