Nu känns det som sommaren är här på allvar. Terminen lider mot sitt slut och snart är sommarens läger här på allvar. Så roligt!

Här kommer en uppdaterad anmälningslista till sommarens ridläger.

Det är 131 anmälda, helt otroligt, något vi är mycket glada över.

Jag har i veckan skickat ut info till alla deltagare med tider, packlista mm. Har du inte fått mail så får du gärna höra av dig till Fanny då vi förmodligen inte har rätt mailadress.

Här kommer samma info:
Läger 1

Läger 2

Läger 3

Läger 4

Läger 5

Läger 6

Läger 7

Läger 5, 6, 7 – Övernattning

Ska du gå på något av våra dagridläger så erbjuds du möjligheten att sova över en natt. För att underlätta vår planering önskar vi att ni mailar fanny@jutagardensstuteri.se så snart som möjligt och meddelar om du/ditt barn önskar sova över eller inte.

Egen häst

Till er som har med egen häst så ber vi er att ta med eget hö, krafftfoder och en vattenhink.

Ni kommer att få tillgång till en box och egen hage.

Lånehästar till våra första ridläger
Vi kommer på våra tre första ridläger att låna in 2 stycken hästar.
Athenas Dohna som är en D-ponny, sto, svensk ridponny, 8 år. Tävlat LC hoppning och fälttävlan.
FidelioOuverture, Fio som är en stor häst, valack, svenskt halvblod, 8 år efter Firenze tävlat 90 cm hoppning.
Eventuellt kommer det med en tredje häst. Zuidenbreeze som är en stor häst, sto, svenskt halvblod, 6 år efter Zuidenwind, Bayron.
Alla tre hästar kommer från Åsa Larsson och Stall Assla. Där vi köpte Flemmingthon och Calle ifrån.

Jag hittade även ett äldre kort på Asslas sida på Dohna och vår kära Calle:

Vi ser fram emot att få lära känna dessa hästar och är väldigt glada över att vi hittat så fina hästar att erbjuda till våra deltagare. Ett stort tack till Åsa och Stall Assla.

Personal

Vi är som vanligt ett stort härligt gäng på 11 personer i personalstyrkan som ska göra allt vi kan för att 2018 års ridläger ska bli det bästa året någonsin. 🙂 Med oss detta år är som vanligt huvudansvariga Frida och Fanny. I köket hittar du Inger, Johan, Alf och Rakel. Våra ledare i år är Rebecka Herin, Elin Liljegren, Linn Claesson, Sigrid Borg, Kajsa Engvall och Petra Dahl.


Till alla deltagare vill vi slutligen säga..
.
Hoppas ni hjälper oss att göra det bästa av veckan. Har du önskemål på vad ditt ridläger ska innehålla så är det bara att önska, önska, önska. Vi försöker ordna det mesta! Ladda nu till tusen så ses vi snart! Med vänliga hälsningar Jutagårdens ridlägerpersonal.