I veckan har jag mailat ut information till alla elever.
Har du inte fått detta mail får du gärna kontakta Fanny och meddela att vi inte har rätt mailadress till dig.

___________________________________________________________________

Hej på er alla kära elever och föräldrar.

Tiden springer iväg och det närmar sig sommaruppehåll.

Sista ridgång för:

Torsdagar 7/6

Fredagar 8/6

Lördagar 9/6

Söndagar 10/6

Måndagar 11/6

Tisdagar 12/6

Onsdagar 13/6

Vi vill tacka för en riktigt lyckad, inspirerande och rolig termin. Tack för att ni är med och bidrar till härlig stämning och roliga ögonblick med och omkring hästen.

Hoppas ni alla vill vara med oss i höst igen.

Uppsägning

Om inte… Så ska platsen sägas upp innan sista maj. I annat fall rider du kvar som vanligt i samma grupp på samma dag och tid. Har du andra önskemål eller vill rida flera dagar i veckan får du gärna meddela oss så snart som möjligt. Några få ändringar kommer att göras och dessa elever meddelas separat. (Säger man upp platsen senare än 31/5 så gäller 4 veckors uppsägning vilket innebär att man har platsen de första fyra veckorna i början av terminen.)

Ny termin i Horsemanager

Under sommaren kommer alla höstterminens grupper läggas upp i horsemanager och i samband med detta kommer du få ett mail. Då har du 10 dagar på dig att logga in och bekräfta ridplatsen i varukorgen. Vi ber alla att logga in och göra detta samt att välja om du önskar att dela upp terminsavgiften.

Gör man inget val efter 10 dagar skapas automatiskt en faktura på hela beloppet och då blir det tyvärr även bara 10 dagars betalning. Något som tyvärr programmet gör automatiskt.

Vi har sista betaldag 30/8.

Lycka till.

Till sist vill vi passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar men innan dess så njuter vi av de sista veckorna som är kvar på terminen. Ridskolan startar igen v.34.

Hälsningar Jutagårdens ridlärare Frida H, Fanny, Frida B och Linn.