Så var det slutligen dax. Idag har yaya efter nästan 7 år på jutagården som Louisas första ponny flyttat till ett nytt ställe. Hon kommer få vara läromästare åt en ny liten tjej och bo i ett mindre stall.

Vi vet att hon har trivts fantastiskt bra på Juta, och med alla små ryttare! Och vi är tacksamma att ni alla har tagit så bra hand om henne. Hon (och vi) kommer säkert sakna sina kompisar och sin nya fina box på Juta, men vi tror hon kommer få det lika bra på det nya stället!

Yaya hälsar…

Mvh fam kjernald

Och till familjen Kjernald vill vi på Jutagården tacka för förtroendet i alla dessa år. Vi är otroligt glada för att hon förgyllt våra dagar här på Jutagården under så lång tid. Det är en grymt bra ponny som har en stor plats i våra hjärtan? Nu och för all framtid! Tack för att ni delade med er av er fina ponny till så många lyckliga elever! Hon har verkligen satt guldkant på mångas tillvaro här ute♥️