Nu finns proppen ute.

https://tdb.ridsport.se/meetings/48725

Vi kommer som vanligt att erbjuda två bedömningar. Först en clear round-klass där du själv väljer höjd från bomklass till 110 cm. Därefter börjar själva klubbmästerskapet där du väljer att hoppa från LD-20cm till LB.

Som alltid vill vi speciellt välkomna alla ridskoleelever, som har möjlighet att boka en ridskolehäst och vara med. Hur det går till kan du läsa om i proppen i TDB (se länken ovan.) Har du frågor eller funderingar hör av dig till någon som vet mer, eller maila srstavling@hotmail.com.

Årets KM i hoppning kolliderar med första deltävlingen av både häst- och ponnydressyrens allsvenska division III. Orsaken är att när vi planerar så vill vi lägga KM innan det blir snö och is på ridbanan och samtidigt inte krocka med någon viktig hopptävling. Krocken blev olycklig och tävlingskommittén tittar på en annan lösning till nästa år.

För att göra det möjligt att vara merd i hopp-KM ändå har styrelsen idag beslutat att berörda ryttare får hoppa sin KM-klass redan lördagen den 29/9. Till berörda ryttare räknas alla som i någon form tävlar lokalt eller högre, eller ingår i ett team för klubben, under söndagen den 30/9. Vi kommer att skapa ett eget arrangemang där man kan anmäla sig. Vi meddelar på denna sida när det är klart.

Vi hoppas den här lösningen känns bra för alla och att det känns som ett rättvist klubbmästerskap med mycket glädje!