I början av året maialdes det ut ett funktionärsschema med medlemsuppdrag till alla klubbens medlemmar. Nu står vi inom ett par månader inför klubbens sista tävling och därmed det sista tillfället att hjälpa till.

Här är dokumentet som mailades ut:

Jag ska snart börja lite smått med planering av funktionärslistan inför SPC, Skultorp Pony Cup som SRS arrangerar borta på Grevagården 9-11 november.

Flera medlemmar har haft kontakt med varandra i Skultorps Ryttarsällskaps Facebookgrupp vilket verkar ha fungerat väldigt väl för de allra flesta.
Eftersom vi står inför en väldigt stor tävling i november så är det viktigt att vi får koll på att alla poster fylls och att de som är tilltänkta har möjlighet att närvara.

MEDDELA ÄNDRINGAR:
Jag vet att det är en del medlemmar som under året har ändrat pass och som lagt ut förfrågan om att byta bort sitt pass nu i november och skulle därför vilja att alla försöker meddela mig de ändringar som skett under året. Då får jag också en klarare bild över att alla medlemmar bidragit med sitt pass under 2018 då detta är årets sista tävling.

BAKA TILL TÄVLING:
Cafét eftersöker liksom förra året gott hembakat fika till SPC så önskar du byta bort ditt pass alternativt bidra med något hembakat ändå, som en extra uppgift så går det bra att framföra ditt önskemål här. (Är det många som vill byta bort sitt funktionärsuppdrag kommer vi tyvärr inte kunna tillgodose allas önskemål.)

SAKNAR DU ETT UPPDRAG?
Vet du själv med dig att du inte gjort ett funktionärspass under 2018, tex att du börjat rida eller löst tävlingslicens senare under året går det jättebra att kontakta mig för att få en uppgift.

FLER FUNKTIONÄRER:
Vi eftersöker även fler funktionärer till SPC så om du är en person som tycker att det är roligt att hjälpa till på våra tävlingar så blir ingen gladare än vi om du skulle vilja göra ett extra funktionärspass.

ÖNSKEMÅL UPPDRAG:
Är det något särskilt uppdrag du skulle vilja ha under tävlingsdagen går det bra att meddela detta så ska jag göra mitt bästa för att du hamnar på den positionen.

HAR DU FÅTT FÖRHINDER:
Har du förhinder att delta och på egen hand har försökt byta bort ditt pass utan att lyckas så kan du kontakta mig så ska jag försöka ge dig ett annat uppdrag.

Är du med i Skultorps Ryttarsällskaps grupp på facebook går det bra att svara där alternativt maila fanny@jutagardensstuteri.se och döp mailet till funktionärsuppdrag.
Tack på förhand.

Vi ser fram emot en minst lika rolig tävlingshelg tillsammans som vi hade förra året med tre lyckade tävlingsdagar och nöjda ryttare och team som åkte härifrån vid tävlingsmeetingets slut.

Nu laddar vi för fullt inför 2018 års Skultorp Pony Cup
Hälsningar SRS och Funktionärsansvarig Fanny Nilsson