På höstlovet välkomnas alla våra härliga Stallassistenter till två dagar. Måndag den 29/10 och tisdag 30/10 mellan klockan 09:00-14:00.

Vi ser fram emot två härliga dagar i stallet tillsammans med er och våra hästar med fokus på hästhantering. Vi tänkte att vi kör en favorit i repris från påsklovet. Ni får vara med och bestämma upplägg och tema gällande vilket ämne vi ska fördjupa oss inom. Det kan vara olika typer av hästhantering så som lasta häst, leda häst, visa häst vid hand, longera, tömkörning, löshoppa, klippa häst, sjukdomslära etc etc. smiley Vi stämmer av när vi samlas varje dag vad dagen ska innehålla. Vi hoppas på lika stort engagemang, intresse och delaktighetsom sist.

Under dessa två dagar står vi för lunch och fika.

Vill ni sova över så är ni hjärtligt välkomna att göra det från söndag 28/10 till onsdag 31/10.
Max 14 stycken kan sova över samtidigt. Först till kvarn. Ni ansvarar själva för mat när ni är här.
Alla som sovit över ansvarar tillsammans för städningen i stugorna så att det är minst lika fint när ni lämnar som när ni kom.

Anmäl er via horsemanager.

Välkomna!