Jag har mailat ut till alla som är uppsatta på ett uppdrag under Skultorps Ryttarsällskaps stora tävling Skultorp Pony Cup nästa helg 9-11 november.

Här kommer samma info ifall jag skulle ha fel mailadress.

HEJ PÅ ER!

TILL HELGEN SMÄLLER DET! J

TACK FÖR ATT DU BIDRAR MED DIN TID

Tillsammans hjälps vi åt och vi ser verkligen fram emot att tävlingen ska dra igång. Hoppas du gör det också. Det är verkligen jätteroligt att du vill vara med och bidra till en lyckad och väl genomförd tävlingshelg.

Det har varit ett enormt tryck på tävlingen. Många har velat anmäla sig och vi kommer ha över 600 starter under meetinget.

Det känns därför tryggt att vi är många funktionärer på plats… Det behövs verkligen för att genomföra detta stora arrangemang.

SAMLING

Alla funktionärer samlas i Konferensrummet på andra våning, ovanför cafeterian. Använd publikparkering.

Tidpunkt för samling:

Fredag KL 16:00

Lördag & Söndag FM 07:00

Lördag & Söndag EM 13:30

SLUTTIDER

Vi har tyvärr svårt att ge några definitiva sluttider för er som har EM/Kvälls-pass. Men vi tror att Fredagen, Lördagen och Söndagen slutar ca 21:00. Det är förhoppningsvis slut tidigare men innan man åker hem ska morgondagens klasser förberedas. Banan ska byggas om, anläggningen städas och fixas så allt är förberett till nästa dag. Söndagens funktionärer hjälps efter sista start istället åt att plocka ihop, bära bort hinder samt städa anläggningen innan hemfärd.

Har du förmiddagspass så beräknar vi att ni slutar ca 14:30. De nya funktionärerna kommer 13:30 och har funktionärsgenomgång till ca 14:00. Därefter går ni en stund omlott för att ha möjlighet att lämna över uppdraget samt informera den som byter av dig om saker som är bra att veta.

SRS BJUDER PÅ FUNKTIONÄRSFIKA

Under dagen bjuder SRS på fika och lunch till alla sina funktionärer. Detta kommer att serveras i ”baren” på andra våning, ovanför cafeterian.

Blir du mer hungrig så finns det självklart försäljning av både mat och fika Cafeterian som har öppet hela dagen.

FUNKTIONÄRSSCHEMA:

Här kommer ett funktionärsschema där du kan se vad du fått för uppdrag.

LÄS PÅ OM DITT UPPDRAG.

För att komma väl förberedd kan du läsa på om ditt uppdrag här: (Mer info kommer under funktionärsgenomgången vid ankomst.)

http://www.skultorpsrs.se/Tavling/Funktionarsbeskrivning/Attvarafunktionarvidhopptavling/

BRA INFO I RYTTARMEDDELANDET

För att vara riktigt bra förberedd kan det även vara bra att du läser igenom Ryttarmeddelandet där mycket bra information om tävlingen står.

Du kommer få mer info om tex säkerhet, telefonnummer till nyckelpersoner mm under funktionärssamlingen.

VILL DU SÄTTA DIG IN ÄNNU MER I TÄVLINGEN HITTAR DU MER INFO HÄR:

Proposition:

https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/22032

Preliminära startlistor publiceras inom kort på:

http://www.equipe.com/

Till sist vill vi bara hälsa er varmt välkomna och så laddar vi för att genomföra en riktigt bra tävling tillsammans / SRS Tävlingskommitté