I måndags var det dags för terminens andra temadag. Tyvärr hade jag själv förhinder att delta men har pratat med flertalet medlemmar som var mycket nöjda med kvällen. Frida Berglin bidrog även med ett par kort efteråt.

Åsa hade med sig en treåring och en 6-åring och hade mest fokus på att prata om hur man hoppar in unghästar. Treåringen hade bara hoppat vid något enstaka tillfälle innan så flera i publiken tyckte det var spännande att se hur fint och avspänt den tog sig an uppgiften.

Åsa pratade också om sitt företag och hur hon utbildar hästarna hemma i hennes stall. Många förundras hur hon hinner med allt! Men det är ju Åsa vi pratar om… smiley

För vår egen del och våra unghästar som vi har i stallet var detta en givande kväll. De Stallassistenter som är med och rider våra unghästar var självklart på plats och tyckte att de fick med sig mycket bra kunskap, tips och ideér.

Tack Åsa för en bra Temadag och lycka till med alla dina planer framöver.