Den här informationen har nu mailats ut till samtliga elever.
(Har du inte fått något mail bör du kontrollera fin mailadress som är angiven på horsemanager)

Hej på er alla härliga elever!

Snart är det nytt år och ny termin. Först ska vi bara hinna med lite terminsavslutning, julledighet med julfirande av olika slag.

Ridskolestart

Måndag den 7/1 vecka 2 är det dags för ridskolestart och vi vill hälsa er hjärtligt välkomna tillbaka till en ny härlig termin på Jutagårdens Ridskola.

Infobrev

Jag bifogar ett dokument med lite information om den kommande terminen. Där hittar du det mesta som kan vara bra att veta gällande terminen.


Måldokument

Jag bifogar också ett måldokument som ni antingen kan skriva ut, fylla i och lämna till din ridlärare så snart som möjligt. Du kan också fylla i det här på datorn och maila om det är lättare. Våra måldokument är till hjälp när vi gör terminsplaneringen för gruppen. Det är alltså din chans att forma terminen så den blir mer anpassad efter dina önskemål.

Fanny Nilsson är mammaledig

Fanny Nilsson kommer vara mammaledig hela eller delar av vårterminen. De som kommer vikariera för hennes grupper är: Frida Hansson och Frida Berglin.


Horsemanager

Jag kommer inom kort lägga upp alla elever i horsemanager och när jag gjort detta kommer ni få ett mail från horsemanager som bekräftar det. Vi vill att alla loggar in på Horsemanager och dubbelkollar så att allt ser rätt ut samt att ni ska välja betalsätt och ifall ni vill dela upp fakturan. Det gör ni i varukorgen. Om ni inte går in och gör detta inom 10 dagar skapas automatiskt en faktura på hela beloppet. Sista betaldag för vårterminens ridning är 30/1 2019.


Frida Hansson informerar om den rådande fodersituationen

För ett halvår sedan informerade vi alla elever om att vi tyvärr var tvungna att ta ut en extra terminsavgift under kommande år. Detta på grund av den foderbrist som nu råder på grund av den varma sommaren som var i somras. Vi har beräknat att det kommer att leda till ungefär 150000:- extra för årets foderkostnader. Vi beslutade inför höstterminen att inte höja ridavgifterna något utan istället ta ut en engångssumma på 350:-/termin från alla elever som rider på ridskolehäst. Vi är glada för att ni visade stor medkänsla och hoppas på lika stor förståelse denna termin. Nu ser vi fram emot en ny rolig och lärorik termin. Välkomna med vänlig hälsning Ridskolechef, Frida Hansson.

Vi har gjort så att vi skapat en aktivitet i horsemanager som heter:

”Aktivitet Ridskola terminsavgift – ökade foderkostnader för dig med ridskolehäst”

I denna aktivitet kommer vi lägga till samtliga elever som rider ridskolehäst och därmed skapas en faktura på 350:-. Även denna hittar ni i er varukorg och kan betalas i samband med ridavgiften senast 30/1.

Hör av er om ni undrar över något.

Med vänliga hälsningar Jutagårdens Ridlärare som för övrigt längtar efter att få starta upp den nya terminen tillsammans med er! 🙂

Varmt välkomna!