Nu händer det saker och inom ett par dagar har vi köpt tre nya hästar till ridskolan.

Aras Tabac
Ares Tabac är ett 8 årigt kallblod på ca 160. Inkörd, riden och tävlad lättare klasser i både hoppning och dressyr. Ares verkar vara en positiv, glad och härlig häst och vi är otroligt glada över att ha hittat detta guldkorn i Nynäshamn. Vi tror att han kommer ge stor glädje till oss och våra elever i framtiden. Vi är så glada över att vi fick köpa denna fina häst!

Här är lite bilder från före detta ägaren:

Torpalyckans Lucky Point
Nästa häst vi köpt är Torpalyckans Lucky Point. Som är en Newforest D-ponny på tre år. Vi har haft span på honom i flera år, otroligt fin modell och fantastiskt fint med skimmel. smiley Som en dröm! Hans härstamning är e.Bakkegaards Pinpoint, u Hembys Lotus, ue. Miclas Active. Vi är överlyckliga över att han nu står i stallet hemma på Jutagården och är vår! Det ska bli roligt att börja jobba med honom och se vad framtiden har att ge.

Torpalyckans Pluto
Häst nummer tre är Torpalyckans Pluto. En fantastiskt fin och stor ponny som troligtvis blir maxad D-ponny. Han är också en new forest på tre år precis som Lucky Point. Härstamning är e. Bakkegaards Pinpoint, u. Buckland Gemini, ue. Buckland Dazzler.
Pluto har samma mamma som vår Cosmos.

Pluto och Lucky Point ska nu ridas in och utbildas innan det blir dags för att eleverna att få börja njuta av dessa fina ponnys.

Vi är så tacksamma för det fina samarbete vi har med Torpalyckans Stuteri och uppfödaren Maria Ahl. Det är så roligt att få möjligheten att köpa så här fina ponnyer från ett av Sveriges bästa New forest stuterier. Här kommer ngr fler foton. Några från när vi varit på besök och några är från deras facebooksida. ( Lucky Point är kanske lättast att känna igen men även Pluto finns med på korten.)