SRS är en förening där många gör lite. Vi hjälps åt.smiley
Antingen sitter man med o engagerar sig i styrelsen, US eller någon av våra kommittéer eller så hjälper man till som medlem på våra fixardagar eller tävlingar – Detta kallar vi för medlemsuppdrag.

För ett antal veckor sedan gavs möjligheten via mail, bloggen och sociala medier att önska datum/uppdrag. Många medlemmar passade på och ett 100 tal personer fick därmed sin önskan uppfylld. Ni andra har blivit tilldelad ett datum.

Här nedan finns ett dokument där du kan läsa vad Medlemsuppdraget är och vad det innebär. I samma dokument finns också ett schema där du kan se vilket eller vilka datum du blivit uppsatt på. Där kan du även se alla medlemmar som blivit uppsatta på ett uppdrag. Det kan vara bra om du tex behöver byta dag.

(Schema uppdaterat 6/3-19)

Om ni inte har möjlighet att ställa upp på denna tidpunkt så finns möjlighet att byta datum och tid med annan medlem. Ni behöver inte meddela oss när byte har skett, men ni har ansvar för att en person finns på plats aktuell dag och tid. Om du behöver byta datum gör du det lättast via Facebookgruppen “Skultorps Ryttarsällskap – medlemsgrupp”.

Jag kommer inom en vecka lägga upp er i Horsemanager under en aktivitet med samma namn som det medlemsuppdrag du står uppskriven på. Det gör att om du loggar in på Horsemanager kommer du bli påmind om att du har en aktivitet inbokad. Vi kommer också via den aktiviteten kunna kontakta dig när det närmar sig om det skulle behövas med information om ditt medlemsuppdrag.

Hälsningar Fanny Nilsson, Skultorps Ryttarsällskap.