Torsdag 21/4 tom söndag 24/4 var vi iväg till Skummeslöv, Laholm i 4 dagar för att Frida skulle träna med Tim Tom och Lakris. Denna gång var vi ett helt gäng som åkte ned. Det var Frida , Jag och Alvin, Linn, Frida B med hennes Melvin, Sandra, Meya, Wilma och Ronja. För Frida, Frida, mig och Linn blev det som en slags fortbildning i våra instruktörsroller. Sandra, Meya, Wilma och Ronja är ju med i projektet “unghästryttare” och fick följa med ned till Conrad som en slags vidareutbildning och för att få lite inspiration till deras fortsatta träning.

Det var roliga dagar, Frida fick mycket och bra hjälp med sin fortsatta träning. Hon red totalt 6 ridpass. Hästarna skötte sig kanon och det är så roligt att se hur de utvecklas från gång till gång. Conrad tyckte det var roligt att vi tagit med oss fler personer ned och han pratade mycket dem och förklarade extra tydligt när det var något han verkligen ville förtydliga och belysa så att de säkert skulle förstå. På lördagen var det dessutom en intressant lunchteori där ett 30-tal personer kom för att lyssna. Vi bodde på gården där träningen hölls på deras Bed and Breakfast.

Här kommer lite kort från dagarna: