I början av augusti mailades detta utskick ut till samtliga elever.
Här kan du läsa ifall du av någon anledning missat det.

Hej på er alla härliga elever!

Snart är det dags för en ny spännande termin! Vi längtar efter att få träffa er alla igen.

Ridskolestart

Onsdag den 21/8 vecka 34 är det dags för ridskolestart och vi vill hälsa er hjärtligt välkomna tillbaka till en ny härlig termin på Jutagårdens Ridskola.

Infobrev

Jag bifogar ett dokument med lite information om den kommande terminen. Där hittar du det mesta som kan vara bra att veta gällande terminen.

Måldokument

Jag bifogar också ett måldokument som ni antingen kan skriva ut, fylla i och lämna till din ridlärare så snart som möjligt. Du kan också fylla i det här på datorn och maila om det är lättare. Våra måldokument är till hjälp när vi gör terminsplaneringen för gruppen. Det är alltså din chans att forma terminen så den blir mer anpassad efter dina önskemål.

Horsemanager

Jag kommer inom kort lägga upp alla elever i horsemanager och när jag gjort detta kommer ni få ett mail från horsemanager som bekräftar det. Vi vill att alla loggar in på Horsemanager och dubbelkollar så att allt ser rätt ut samt att ni ska välja betalsätt och ifall ni vill dela upp fakturan. Det gör ni i varukorgen. Om ni inte går in och gör detta inom 10 dagar skapas automatiskt en faktura på hela beloppet. Sista betaldag för höstterminens ridning är 30/8 2019.

Med vänliga hälsningar Jutagårdens Ridlärare som för övrigt längtar efter att få starta upp den nya terminen tillsammans med er! 🙂

Varmt välkomna!