Erik Berggren kommer till Jutagården!
Vi är glada för att kunna erbjuda våra ryttare möjligheten att träna för Erik under höstlovet, helgen v.44. Erik är en fantastisk hopptränare med en underbar träningsfilosofi. Han har många meriter som både tränare, ridlärare och ryttare. Läs mer på http://www.erikberggren.se

Vi inleder helgen med en temadag för ridskolans alla ryttare och föreningens medlemmar med tillhörande familjer. Clinicen med Erik pågår under förmiddagen kl 11-ca 13 där vi kommer få se två mindre grupper rida.
Därefter erbjuds möjligheten till en tvådagars träningshelg. Ett ridpass lördag och ett söndag. Lunch på lördagen mellan temadag och träningarna startar serveras till de som ska vara med och träna.
Möjlighet till uppstallning och övernattning finns i begränsad omfattning. Först till kvarn. Kvällsmat och frukost kan serveras till de som övernattar.
Ryttare med ridskolehäst hälsas också varmt välkomna. Prata med Frida eller Fanny om du är intresserad av att hyra en ridskolehäst. Lämplig nivå är att du bör rida i en träningsgrupp.
De ryttare som vill rida båda dagarna har förtur, vid plats kan man delta endast en av dagarna.

Priser:
-TRÄNING= ca 450:- /lektion (beror lite på vad kostnad för resa och boende landar på) 5 ryttare /grupp ca 1,5 h
-UPPSTALLNING = 200:-
-BOENDE = 150:-/pers
-MAT = 50:-/måltid
-HÄSTHYRA = 200:-/dag

Anmäl dig till fanny@jutagardensstuteri.se döp mailet till Erik Berggren

Du kan självklart vara med avsuttet under helgen och sitta och titta på alla träningar från läktarplats. Vill du också vara med och äta lunch under lördagen går detta självklart att lösa. Boka lunch innan via mail bara så vi räknar in detta.

Vi ser fram emot en rolig helg tillsammans och hoppas många är intresserade av att vara med nu när tillfälle bjuds!

Varmt välkomna!!!